Restaurang

Restaurangen i Teknikens Hus

Ta en fika med mormor
i Teknikens Hus restaurang

LUNCHMENY  20-24 FEBRUARI 2017
Måndag
Torskrygg, brynt smör, haricots verts, kokt potatis.
Kycklingpasta, paprika, rödlök, chili.
Tisdag
Sesam- och fetaostgratinerad sej, örtcréme, jasminris.
Oxfärsjärpar, gräddsås, lingon, kokt potatis.
Onsdag
Tilapiafilé, blåmusselsås, kokt potatis.
Ost- och skinkfylld schnitzel, gröna ärtor, potatisgratäng.
Torsdag
Pocherad kapkummel, hummerhollandaise, kokt potatis.
Coq au vin, klyftpotatis.
Fredag
Fisk- och skaldjursgryta, saffransaioli.
Dillkött, kokt potatis.
Veckans vegetariska
Spenatpaj, citruscréme.
Veckans soppa
Broccolisoppa, rostade kikärtor.

Dagens lunch under vardagarna, veckans vegetariska och veckans soppa: 89 kr.

Lördagar och söndagar erbjuds en barnmeny med favoriter som hamburgare, pannkakor med grädde och sylt och ost-och skinktoast. Sommartid finns en särskild meny med lätta rätter för de vuxna och barnfavoriter. Som alltid finns fika och glass.

För skolklasser och grupper
Skolklasser och grupper som besöker Teknikens Hus är varmt välkomna att äta i restaurangen. Boka gärna bord i förväg och glöm inte ange vad ni önskar äta. Större grupper bokas mellan 10:30-11:00 eller 12:30-13:30.

Restaurangens öppettider
Tisdag – söndag: Kl 10.00-16.00, Måndag: Kl 11.00-13.30, Sommartid: Alla dagar kl 10.00-17.00.
Mer om öppettider i Teknikens Hus >>

Kontakt
E-post: restaurang@teknikenshus.se
Tfn: 0920-49 22 14.