Coronainformation

[Uppdaterade information 20211004] Teknikens Hus är öppet Tor-Fre 13 – 19 och Lö – Sö 10-16 . Vi har öppnat varsamt och med begränsat antal besökare varje dag. Biljettbokning endast online. Boka biljett >> Vi uppdaterar informationen löpande på hemsida och i våra sociala medier Facebook och Instagram, så följ oss gärna där.

Restaurangen i Teknikens Hus
Lunchserveringen är öppen måndag-fredag kl 11.00-13.00. Vi hjälps åt att hålla avstånden i restaurangen och i kön, har glest mellan borden och sitter högst fyra personer vid varje bord. Mer om restaurangen >> Matsäckshörnan på nedre plan är öppen hela sommaren för dig som vill ta med egen matsäck, men tänk på att hålla avstånden. I Teknikens Park finns gott om plats för picknick i det gröna.

Förköpta biljetter och årskort
Förköpta biljetter återbetalas naturligtvis. Om du har årskort eller Du&Jag-kort kompenserar vi dig för den tid Teknikens Hus varit stängt. Kontakta info@teknikenshus.se för vidare hjälp.

Information till skolan
Teknikens Hus tar nu emot grupper kontakta oss för ytterligare information. Ta gärna del av digitala skolprogram, lärarhandledningar och inspiration i LärarBoxen >>

För mer information, se till exempel:
Folkhälsomyndighetens information om Covid19 >>
Myndigheternas samlade krisinformation >>