Coronainformation

[Uppdaterade information 20210628] Teknikens Hus håller sommaröppet 28 juni – 13 augusti, 2021. Vi öppnar varsamt och med begränsat antal besökare varje dag. Biljettbokning endast online. Boka biljett >> Vi uppdaterar informationen löpande på hemsida och i våra sociala medier Facebook och Instagram, så följ oss gärna där.

Restaurangen i Teknikens Hus
Under sommarperioden kan du köpa fika, glass och smaka på plättbuffén i restaurangen. Lunchserveringen öppnar åter efter sommaren måndag 23 augusti, måndag-fredag kl 11.00-13.00. Vi hjälps åt att hålla avstånden i restaurangen och i kön, har glest mellan borden och sitter högst fyra personer vid varje bord. Mer om restaurangen >> Matsäckshörnan på nedre plan är öppen hela sommaren för dig som vill ta med egen matsäck, men tänk på att hålla avstånden. I Teknikens Park finns gott om plats för picknick i det gröna.

Förköpta biljetter och årskort
Förköpta biljetter återbetalas naturligtvis. Om du har årskort eller Du&Jag-kort kompenserar vi dig för den tid Teknikens Hus varit stängt. Kontakta info@teknikenshus.se för vidare hjälp.

Information till skolan
Teknikens Hus är stängt till 24 juni och över midsommarhelgen. 28 juni – 13 augusti är det sommaröppet för allmänheten. Ta gärna del av digitala skolprogram, lärarhandledningar och inspiration i LärarBoxen >>

För mer information, se till exempel:
Folkhälsomyndighetens information om Covid19 >>
Myndigheternas samlade krisinformation >>