Jobba i Teknikens Hus

Mia i Teknikens Hus

Vi tänder gnistor för en smartare framtid
– varje dag!

Varje år besöker tusentals människor Teknikens Hus och deltar i verksamheten. Varje person vi möter är unik och för att överträffa deras behov och förväntningar behöver vi medarbetare med olika erfarenheter, kunskapsområden och bakgrund.

Delar du vårt intresse för lärande upplevelser? Om du vill arbeta med att väcka nyfikenhet och tända gnistor för en smartare framtid, då kan du vara vår nästa medarbetare.

Teknikens Hus söker fortlöpande engagerade medarbetare till restaurang, reception och som Frågvisare. Om du är intresserad, maila oss på info@teknikenshus.se 

Teknikens Hus som arbetsgivare
I Teknikens Hus jobbar vi för att väcka nyfikenheten hos varje besökare. Vi utvecklar hela tiden nya idéer och vi arbetar ständigt med att förbättra och utmana tanken – både i stort och smått.

Vårt uppdrag är att öka intresset för teknik, naturvetenskap och matematik hos barn och unga i Norrbotten. Det gör vi genom att utveckla nya och bättre lärande upplevelser samtidigt som vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle. Som medarbetare i Teknikens Hus är du engagerad i våra besökare, kollegor och i din omvärld.

Hos oss är allas bidrag lika viktiga och bygger på att du har eget driv, mod att förändra och vilja att förbättra. Teknikens Hus är en verksamhet som grundar sig på öppenhet, nyfikenhet, samhällsansvar och lärande upplevelser. Det är genom våra olikheter och vår framåtanda som vi har blivit framgångsrika.

Teknikens Hus värderingar
Vi är öppna – I Teknikens Hus är vi öppna och vänliga och vi vet vad värdskap är. Vi främjar en inkluderande kultur som präglas av förtroende, nyfikenhet och respekt för varandra. Vi är starka när vi litar på varandra, strävar åt samma håll och har roligt när vi är tillsammans.

Vi är nytänkande – I Teknikens Hus försöker vi ständigt utveckla och utvecklas. Det som görs bra idag kan göras lite bättre imorgon. Glädjen och förmågan att hitta lösningar på utmaningar är det som engagerar och inspirerar oss. Vi vågar tänka utanför ramarna för att göra skillnad. Vi utmanar varandra, uppskattar andras åsikter och tar ställning för det vi tror på.

Vi tar samhällsansvar – I Teknikens Hus är det viktigt att bidra till ett globalt hållbart samhälle. Här använder vi alla resurser med omsorg och vi hittar gärna gröna lösningar. Vi är övertygade om att mångfald ger oss styrka och tar fram det bästa i varandra. Vi är stolta över vårt samhällsarbete och över vår region.

Vi ger lärande upplevelser – I Teknikens Hus väcker vi nyfikenhet. Som en lärande organisation delar vi gärna med oss av vår kunskap på ett lustfullt sätt. Vi kombinerar hjärna, hjärta och händer för att skapa förståelse för hur saker och ting hänger ihop. Alltid vilande på en vetenskaplig grund.

Vi tänder gnistor för en smartare framtid – varje dag.