Jobba i Teknikens Hus

 

Varje år besöker tusentals människor Teknikens Hus och deltar i verksamheten. Varje person vi möter är unik och för att möta deras behov och överträffa deras förväntningar behöver vi medarbetare med olika erfarenheter, kunskapsområden och bakgrund.

Delar du vårt intresse för lärande upplevelser? Om du vill arbeta med att väcka nyfikenhet och tända gnistor för en smartare framtid, då kan du vara vår nästa medarbetare.

Teknikens Hus söker fortlöpande engagerade medarbetare till restaurang, reception och som Frågvisare. Om du är intresserad, maila oss på info@teknikenshus.se 

Teknikens Hus som arbetsgivare
I Teknikens Hus jobbar vi för att väcka nyfikenheten hos varje besökare. Vi utvecklar hela tiden nya idéer och vi arbetar ständigt med att förbättra och utmana tanken – både i stort och smått.

Vårt uppdrag är att öka intresset för teknik, naturvetenskap och matematik hos barn och unga i Norrbotten. Det gör vi genom att utveckla nya och bättre lärande upplevelser samtidigt som vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle. Som medarbetare i Teknikens Hus är du engagerad i våra besökare, kollegor och i din omvärld.

Hos oss är allas bidrag lika viktiga och bygger på att du har eget driv, mod att förändra och vilja att förbättra. Teknikens Hus är en verksamhet som grundar sig på öppenhet, nyfikenhet, samhällsansvar och lärande upplevelser. Det är genom våra olikheter och vår framåtanda som vi har blivit framgångsrika.