Coronaviruset

[Uppdaterade information 20200327] Teknikens Hus stänger nu verksamheten tillfälligt för skolor och allmän publik, 28 mars – 31 maj 2020, med anledning av coronasmittan och regeringens beslut. Teknikens Hus följer myndigheternas uppdateringar, rekommendationer och beslut.

Om du har årskort eller Du&Jag-kort till Teknikens Hus förlängs självklart giltighetstiden i samma omfattning.

Restaurangen är fortsatt lunchöppen och Dagens lunch serveras måndag – fredag kl 11.00-13.30. Under de rådande omständigheterna ber vi dig att hålla avstånden i kön och vid beställningsdisken. Det står färre stolar runt borden än vanligt, så vi hjälps åt att hålla avstånden även där. Mat och sallad serveras på bricka, av oss över disk. Salladsbuffén till lunchen är pausad. Det går alltid att få med dig maten i en takeaway-box, om du önskar det.

Vi har skärpt våra städrutiner och vår städpersonal rengör regelbundet extra noga på ytor vi alla berör med händerna. Handsprit finns utställd på toaletterna. Självklart kommer ingen personal i Teknikens Hus till jobbet med förkylningssymptom.

Information till skolan
Om du har bokat ett skolbesök till Teknikens Hus med din grupp sedan tidigare kommer vi att kontakta dig snarast, på telefon och e-post.

För mer information, se till exempel:
Folkhälsomyndighetens information om Covid19 >>
Myndigheternas samlade krisinformation >>

Den här informationen uppdateras löpande.