Fastighetsansvarig med lösningsfokus

Har du jobbat några år med fastigheter, vill du ta ansvar och växa i ett härligt team? Låter det spännande att driva byggprojekt och utvecklingsfrågor i ett av Sveriges bästa Science center? Bli en del av vårt team och du har möjlighet att förvalta och bygga framtidens Teknikens Hus.  

Om tjänsten

Fastigheten Teknikenshus står efter snart 35 år inför en tvingande uppdatering! Du kommer att ansvara för stora utvecklings och renoveringsprojekt av fastigheten. Vi söker nu dig som kan ta dig an denna breda roll. Som fastighetsansvarig i Teknikens Hus har du ett tekniskt intresse och arbetar praktiskt. Du är strukturerad, kan lägga planer och driva projekt mot uppsatta deadlines. Du är ansvarsfull, har en administrativ förmåga och jobbar självständigt men även i grupp. Du kommer vara en del av det tekniska teamet och deltar i daglig drift. Du är underställd teknisk chef. Det tekniska teamet samverkar med övriga funktioner i huset. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Dina kunskaper och erfarenheter kommer att forma tjänsten och du kommer att växa i laget och med dina uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som ser helheten och samtidigt har en känsla för detaljer. Du kan omsätta idéer till verklighet, hantera komplexa samband och se den röda tråden. Som person är du ansvarskännande, driven och gillar att arbeta i team. Du är strategisk, strukturerad och fokusera mot målet. Du är öppen för nya idéer och ser alltid möjligheter till förbättring. Du har lätt för att samarbeta och kan inspirera andra samtidigt som du är prestigelös och kan hugga i där det behövs.

Fastighetsansvarig i Teknikens Hus kommer

  • Driva och delta i nya bygg/renoveringsprojekt inom fastigheten, hantera offerter, kalkyler, kontakter med leverantörer
  • Säkerställa drift och förvaltning av befintlig fastighet i ständig förbättring.
  • Strukturera och driva underhållsplaner och besiktningar  
  • Samverka och delta i utställningsproduktion
  • Delta i daglig drift

Kompetens

Du ska ha utbildning inom bygg/fastighet/el/underhåll eller motsvarande samt erfarenhet från projektledning eller beställarfunktion.

Meriterande

Elbehörighet

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
B-körkort
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Sök snart, sista ansökningsdag söndag den 5 Juni.
Rekrytering sker löpande

För mer information om tjänsten och verksamheten kontakta Chef för teknik och fastighet. John Clausén tel 0920-550815 eller verksamhetschef Kristina Jonsson tel 0920-550820

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till

john.clausen@teknikenshus.se
Telefon: 0920 550 815
072 539 09 26


Postadress: Teknikens Hus, Att: John Calusen, Teknikgränd 1, 977 54 Luleå.
Märk din ansökan med Fastighetsansvarig

Om Teknikens Hus

Stiftelsen Teknikens Hus är hela Norrbottens Science Center och ett av länets mest attraktiva besöksmål. Verksamhetens uppdrag är att öka intresse för teknik, naturvetenskap och matematik hos främst barn och unga, som långsiktigt ska stimulera till ökad kompetens, högre utbildning och tillväxt i regionen. Teknikens Hus bidrar till att öka det vetenskapliga kapitalet och har en viktig roll i ett starkt civilsamhälle. Med bas i Norrbottens näringar förmedlar Teknikens Hus kunskap, hopp och framtidstro till barn och unga.