Vi letar en ny stjärna till vårt pedagogteam!

Brinner du för teknik, naturvetenskap eller matematik? Trivs du i rollen att möta elever och undervisa? Har du erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete? Vill du jobba i en spännande verksamhet där vi bedriver utbildning i framkant? Då är Teknikens Hus platsen för dig!

Om tjänsten
I Teknikens Hus arbetar ett brett team av pedagoger som dagligen möter allmänpublik i husets utställningar samt bedriver spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter från förskola till gymnasiet. En vanlig dag kan innebära allt från att genomföra en guidad stjärnvisning i vårt planetarium för en grupp med förskolebarn till att hålla ett pass med programmering för en gymnasieklass. Vi genomför även kompetensutvecklingsinsatser mot Norrbottens lärare och utbildar såväl i egna lokaler som ute på länets skolor.

Vår vision lyder ”Vi tänder gnistor för en smartare framtid, varje dag!” och vi ser en styrka i att möta alla målgrupper. Vi har årligen ca 80 000 besökare i huset, 17 000 elever som genomför lektioner med våra pedagoger och vi utbildar lärare motsvarande 1000 lärardagar.

Vem vi söker
Vi söker dig som är utbildad lärare och vill vara med och skapa framtiden, har ett brinnande engagemang för pedagogisk utveckling och nya metoder. Du har en vilja att lära dig nya saker, utvecklas och utmanas. I Teknikens Hus flödar kreativiteten, där korta beslutsvägar möjliggör förverkligande av idéer och projekt från ”ax till limpa”.

Du är nyfiken på ny teknik och ser potentialen av att nyttja digitala verktyg som ett komplement i undervisningen och har gärna erfarenhet av  grundläggande programmering. Meriterande är om du har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt, arbete med entreprenörskap eller innovationsarbete.

Övrigt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Arbetsplatsen är i Luleå men tjänsten innefattar ibland resor då vi även arbetar med uppsökande verksamhet.

Om du erhåller tjänsten kommer du behöva lämna in godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning
Omfattning: Heltid (Helgtjänstgöring kan förekomma)
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

För mer information om tjänsten och verksamheten, kontakta David Broström, Chef för pedagogik, program och lärande:

david.brostrom@teknikenshus.se
0920 550 883
072 539 09 42

Följ oss på Facebook/instagram så får du veta mer om oss!

Maila in din ansökan senast 23 januari 2022 till david.brostrom@teknikenshus.se. Märk den ”Ansökan Pedagog”.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.