Lärarfortbildning

Är du intresserad av att komma igång med programmering i undervisningen, eller vill du utveckla dina kunskaper? På uppdrag av Skolverket erbjuder Teknikens Hus två workshopserier som utgår från kurser som finns på Skolverkets utbildningsportal, ”Om programmering” och ”Att programmera”. Vårterminens workshopserier har ställts in på grund av pandemin, men vi hoppas få möjlighet att återkomma med erbjudandet hösten 2022.

Teknikens Hus utvecklar och genomför fortbildningar inom teknik och naturvetenskap för verksamma lärare, från förskola till gymnasium. Vi kan utforma en fortbildning utifrån era önskemål.

Nedan finns även information om några av de fortbildningar som Teknikens Hus  tidigare genomfört.

Kontakta:
David Broström, chef för skola och utbildning
Tfn +46(0)920 550 883.
david.brostrom@teknikenshus.se

 • Inspirerande dag för Norrbottens lärare

  Från och med i höst gäller nya läro- och kursplaner som är framtagna av Skolverket. Det påverkar allt från planering, till undervisningsinnehåll och bedömning. Vad innebär den nya läroplanen för verksamheterna, och hur implementerar man den på bästa sätt? Under onsdagen 21 september samlades 71 lärare från Norrbotten för en utbildningsdag i Teknikens Hus.

  De reviderade k...

 • Läs mer

 • Mer Tinkercad

  Välkommen till en digital fortbildning där du får tips på hur du kan jobba vidare med 3D-ritprogrammet Tinkercad i klassrummet.

  Fortbildningen vänder sig främst till dig som har testat Tinkercad tidigare och vill fortsätta utveckla dina digitala ritningar/modeller.

  Är du helt nybörjare eller vill fräscha upp dina kunskaper i Tinkercad kan du gärna ta del av dessa två i...

 • Läs mer